ΠΙΣΩ

Δράσεις Προοδευτικού Συλλόγου Ταϋγέτης

Ο Προοδευτικός σύλλογος Ταϋγέτης, συνεχίζοντας την δράση του από το 1975 και ανανεώνοντας τους στόχους του, ξεκινά νέες δράσεις σε συνδυασμό πάντα με τις καθιερωμένες πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η καταγραφή των εν ζωή καταγόμενων από το χωριό μας ώστε να φτιάξουμε μια μαγιά που θα αναδείξει και αξιοποιήσει την ομορφιά του τόπου μας. Για αυτό το λόγο προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν ζείτε σήμερα, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα( Ελληνικά& in English) που έχει αναρτηθεί και στη σελίδα του συλλόγου μας στο Facebook ώστε να επικοινωνούμε μαζί σας. 
Οι προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις για το 2018 είναι:
– Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στον ομώνυμο ναό
– 8 Ιουλίου λαϊκό πανηγύρι στον προαύλιο χώρο της Ιεράς μονής Ζωοδόχου Πηγής
– 6 Αυγούστου εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με θεία λειτουργία στον ομώνυμο ναό.
– Νοέμβριο του 2018 το Αντάμωμα του Χειμώνα
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου μας με όποιο τρόπο μπορείτε, ακόμη και αν ζείτε μακριά. Υπάρχουν τρόποι να βοηθήσετε ουσιαστικά στην ανάδειξη και ανάπλαση του χωριού μας. Μέσα σε αυτό τα πλαίσιο θα αρχίσουμε την ανάπλαση των παλαιών μονοπατιών του χωρίου μας. Θα σας ενημερώνουμε σχετικά.
Ο σύλλογός μας έχει ήδη τυπώσει κλήρους για την λαχειοφόρο αγορά του λαϊκού μας πανηγυριού τον Ιούλιο. Ξέρουμε πως θέλετε να συνεισφέρετε για αυτό επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας στείλουμε κλήρους, ακόμη και στο εξωτερικό.
Σας ευχαριστούμε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο,